Våre prosjekter

Storgata 47 og 49

Våre prosjekter

Storgata 47 og 49

Storgata 47 og 49

Beskrivelse

Et mer passende navn enn Sentrumsgården på dette prosjektet skal man lete lenge etter. Prosjektet ligger mitt i Horten Sentrum i nærheten av alt sjø, skog, åker og eng. kort vei til E18 og kort vei til Sørlandet. Prosjektet besto av tilsammen 14 leiligheter, to næringslokaler og et stort garasjeanlegg.

Dette ble boliger utenom det vanlige, med at du på forsiden får livet i Storgata, mens fra balkongen kan du se hvordan byen forandrer seg i løpet av døgnet og gjennom årstidene.

Mathias Schulze fra KMS Arkitekter uttalte følgende om dette prosjektet:

«Som arkitekt legger jeg selvfølgelig alltid følelser inn i en bygning. Entusiasme er en viktig del av ethvert bygg. Sentrumsgården har vært et morsomt prosjekt. Store gjennomgående leiligheter, med den spennende allsidigheten dette fører med seg. Her kan du nyte bylivet og havna med en cappucino på forsiden, og få sol og grønne omgivelser på baksiden. Bilene er plassert under bakken- her er det mennesker som betyr noe. Drømmen- og målet er å få flere familier til bykjernen, det skaper en levende by. Det ender alltid opp med at jeg tegner en leilighet slik jeg selv ville hatt den. Og her ville jeg trivdes.

Vil du vite mer?