Samarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Alle våre arkitekter har en formell arkitektutdanning.

Det er viktig for oss at alle ansatte har en grunnleggende interesse for faget.

Vi legger vekt på at staben er faglig oppdatert med kurs, studiereiser og deltagelse i faglige fora.

KMS Arkitekter AS fokuserer på utvikling og nytenkning.

Vi arbeider med et bredt spekter av oppgaver – fra enebolig til store boligkompleks, kultur, industri og undervisningsbygg, regulering av båthavn, kaianlegg og campingområder.

KMS har stabil økonomisk situasjon og er kontor med stor tyngde i Vestfold.

Varde Eiendom utvikler og bygger gode, attraktive hjem. Behovene til kundene våre er ledesnoren vi følger gjennom alle prosesser, og vi bruker mye tid og krefter på å forstå hva våre boligkjøpere ønsker. Vårt mål er å skape verdier, både på et menneskelig og et økonomisk plan.

Varde har stort fokus på lokalmiljøet, og vi legger vekt på godt samspill med naboer og myndigheter for å skape boliger som hører hjemme i sitt nabolag. Vi jobber tett med anerkjente arkitekter og rådgivere for å utvikle gode hjem. Dyktige entreprenører sørger for kvalitet i det ferdige produktet.

Liten, men ingen lettvekter
Varde Eiendom er en liten, men kompakt organisasjon med bred kompetanse. Vi utvikler attraktive boligprosjektene gjennom godt lagspill, hvor hele organisasjonen er involvert i utviklingsprosessene.

Varde Eiendom har en solid balanse og flere gode samarbeidspartnere med betydelig finansiell kapasitet. Det gjør oss i stand til å løfte større prosjekter. Vi holder til i Villa Solares på Høvik i Bærum, et praktfullt gammelt hus og landemerke i jugendstil fra 1898. Villa Solares er et bygg som begeistrer, med masse lys og god takhøyde, og hvor det er lett å trives. De samme kvalitetene ønsker vi å skape i hjemmene vi bygger.

– Kjøkkenveien til en bedre hverdag

Kjøkkenet er husets viktigste rom. Husets hjerte. Keo sørger for at disse rammene er de aller beste. Det handler om løsninger, grundighet og kvalitet. Og det handler om miljø og bærekraft. Våre kjøkken leveres ferdig sammensatt, komplett. Kall det gjerne «all inclusive».

Velger du et keo kjøkken får du elegant nordisk design, smarte detaljer og tysk kvalitet i alle ledd. I tillegg velger du en produksjonsprosess som ingen andre kan matche når det gjelder miljøvennlighet og bærekraft.

Bergmo Eiendom AS